Sve naše ekipe nalaze se trenutno na terenu.   Molimo za razumijevanje što se naši prioriteti u ovoj specifičnoj situaciji moraju prilagoditi.    Postoji mogućnost da se naše vrijeme odaziva produži. Hvala.

OZONE CLEANING TECHNOLOGY

O NAMA

Everest Science bavi se proizvodnjom uređaja i uslugama projektiranja i izgradnje postrojenja produkcije ozona kao i uslugama dezinfekcije i otklanjanja mirisa. Prisutni smo u većini zemalja na teritoriju Europske unije.

Široka mreža naših ovlaštenih predstavnika te obučenog i osposobljenog osoblja, garantira profesionalnost i učinkovitost naših usluga.

Veliko iskustvo u industriji dezinfekcije i pročišćavanja voda, poljoprivredi, veterini, dezinfekciji prostora, održavanju bazena, prehrambenoj proizvodnji i sl. čini nas jedim od najpouzdanijih partnera u ovom segmentu tržišta.

Everest Science sam razvija i proizvodi ozon generator koristeći vlastito razvijen ozonski reaktor sastavljen od ćelija boro-silikatnog stakla koristeći ih kao ionozatore plazma polja.

Za ozonizaciju vode uz naše generatore koristimo kvalitetan Venturijev injektor renomiranih svjetskih proizvođača. Svi naši proizvodi razvijeni su i proizvedeni isključivo u zemljama članicama EU.

 

+385 91 722 63 95